entrades calibre 45

Entrades calibre 45 (9-4-2016)


El Calibre 45 de dissabte passat va arribar carregat de novetats que valen molt la pena. Voleu saber quines són les tres entrades en llista d'aquesta setmana?


La primera entrada la trobem en el n
úmero 36 de la llista i, a més, ha entrat amb tanta força que és el Megacrac de Flaix FM. Es tracta del més nou del suec Avicii, Taste The Feeling acompanyat del cantant Conrad Sewell. És la cançó d'una campanya publicitària a escala mundial, de manera que apunteu-la com un dels èxits que sonaran arreu en unes quantes setmanes.

 

La segona entrada la trobem en el número 42, el Little Swing. Amb aquest tema Aron Chupa ja ha aconseguit entrar a la llista de Flaix FM amb tres cançons, a destacar I'm an Albatraoz. I com que diuen que si alguna cosa funciona és preferible no tocar-la, ell ho aplica i segueix amb el seu estil habitual.

 

La tercera entrada és el Now That I've Found You, l'última producció del jove DJ i productor Martin Garrix. A aquesta cançó encara li queda recorregut, però aneu apuntant el nom de l'artista perquè en les seves darreres sessions ja ha anat anunciant que ben aviat publicarà més èxits.

 

I una setmana més us hem presentat les entrades a la llista de Flaix FM! Ara les coneixereu abans que ningú, gràcies al Calibre 45!