entrades calibre 45

Entrades calibre 45 (7-5-2016)


Dissabte el Calibre 45 va començar molt fort perquè de les primeres cançons que van sonar, 3 van ser novetat; voleu saber quines són?

En el número 40 de la llista trobem el més nou de The Chainsmokers, Don't Let Me Down. Confirmant el canvi d'estil que ja ens van mostrar amb Roses, els americans es van consagrant com una de les potències del moment.

La segona entrada la vam trobar en el número 43 del Calibre 45. Es tracta de la darrera creació de Bob Sinclair, Someone Who Needs Me. Aquest tema ha permès al francès reaparèixer a la Fórmula Flaix amb una nova producció. Ahhh, per cert!!!! El pròxim 25 de maig serà amb tots nosaltres a les Gasligth Sessions conjuntament amb en Jordi Vèliz!

La tercera entrada ens la va presentar el nostre antic company, l'Àlex de Guirior. La seva nova cançó s'anomena Won't Let Us Down i sona tan bé que ja és dins la llista de Flaix FM. De moment només sona en exclusiva a Flaix FM, de manera que ja saps què has de fer: no desenganxar-te de La que mana!

I una setmana més us hem presentat les entrades a la llista de Flaix FM! Ara les coneixereu abans que ningú, gràcies al Calibre 45!