Martin Garrix, millor discjòquei del 2016 segons DJ Mag


El dijscòquei més jove en ser el #1

El cèlebre magazín DJ Mag ha presentat aquesta nit la llista dels TOP 100 DJ mundials. Ha esdevingut una edició històrica, perquè el productor holandès Martin Garrix ha estat coronat com el número 1, que és el més jove en ocupar aquesta posició. L'artista, quan va pujar a recollir el premi, va confessar que ni fa quatre anys, ni un, no hauria pensat que mai arribaria a ser el #1. "Tot és molt boig, els últims anys han passat molt de pressa, i ho vull dedicar a casacú de vosaltres", afegia emocionat.

 

L'any passat van ser Dimitri Vegas & Like Mike els qui van quedar en primera posició. Tot i que també eren uns dels preferits per ocupar la primera posició del rànquing, enguany han quedat segons. Per darrere, en tercera posició, Hardwell, seguit d'Armin Van Buuren i Tiësto.

 

Un dels canvis considerables l'ha fet KSHMR, que ha pujat 11 posicions fins a quedar-se en el número 12. Calvin Harris, que actualment és el 14, ha baixat tres números de la llista.

 

Garrix, a més, aquesta setmana està publicant cada dia un nou tema, ho està fent durant l'Amsterdam Dance Event, i serà fins divendres. Moltes d'aquestes cançons les està component amb productors i artistes amb els quals ja havia treballat.


Si vols, pots consultar la llista sencera dels TOP 100 DJ aquí