entrades calibre 45 flaix fm

Entrades Calibre 45 (26-12-2015)


Tot i que són les vacances de Nadal, el Calibre 45 no s'atura i ens continua portant noves entrades en llista. Aquesta setmana hi ha hagut dues entrades, una de les quals ha entrat amb moltíssima força; voleu saber quines són?

 

La primera entrada de la setmana ocupa el número 38 i ha entrat amb molta força perquè, a més, és el nostre Megacrac de la setmana! Parlem del Dance The Night Away, tema dels AtellaGali. Els AtellaGali són un duet de DJ's de Veneçuela que es dediquen a la música electrònica en diferents vessants; en aquest cas aposten pel tropical house, un estil similar al del noruec Kygo.

 La segona entrada de la setmana al Calibre 45 la trobem en el número 44 i és el més nou de Nils Van Zandt: es diu Feel Like Dancing. Seguint un estil similar al del Party Crasher, el DJ i productor holandès manté l'energia que el caracteritza i conjuntament amb la cantant Sharon Doorson ens presenta aquest tros de tema.

 


Dissabte vinent, de les 5 de la tarda a les 8 del vespre teniu una cita amb el primer Calibre 45 de l'any! Si voleu saber quines seran les primeres entrades de l'any, ja sabeu què heu de fer! :)